Over ons

Voor zowel het basisonderwijs als aan kerkelijke gemeenten in Nederland bieden wij gratis kerstmusicals. Hierin staat het kerstverhaal centraal, houden we rekening met de tijd die u heeft om het in te studeren en staan we voor u klaar met tips en hulp wanneer u dat nodig heeft.

U leest het goed, Gratis kerstmusicals

Misschien zal u als eerst denken, gratis, dat kan niet. Wij gaan daar echter wel voor. Alle kerstmusicals die we zullen maken zijn en blijven volledig gratis. Na het invullen van het contactformulier bij de desbetreffende musical ontvangt u via een ZIP-bestand de benodigdheden voor de musical. Mocht u echter toch ergens niet uitkomen? Laat het dan weten via ons contactformulier en wij zullen ons best doen om uw vraag binnen 24 uur beantwoorden.

Wat u krijgt

De download van een musical bestaat uit een ZIP-archief met daarin de volgende onderdelen:

  • Een handboek en/of tekstboek inclusief regie-aanwijzingen.
  • Speelaanwijzingen (het decor, alle benodigdheden, rolverdeling enz.)
  • Bronnen voor de muziek, liedteksten voor kinderen en begeleiders, bladmuziek.
  • Handige tips die u helpen tijdens het oefenen van de musical met de kinderen, met daarbij eenvoudige theater oefeningen om te leren acteren.
  • Mocht u vragen of tips nodig hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

Wat we willen bereiken

  • Iedereen die een kerstmusical wil uitvoeren, moet dat ook gratis kunnen doen.
  • Een extra hoge kwaliteit kerstmusicals.
  • Het instuderen van de kerstmusical eenvoudiger maken.
  • U optimaal kunnen begeleiden tijdens de voorbereiding van de musical.

Kerstliederen

De kerstliedjes die dit jaar zijn uitgekozen zijn de welbekende bijbelliederen. Dat biedt voor u en de kinderen een aantal voordelen. Als eerst is de melodie bekend bij de kinderen en zullen ze het in de meeste gevallen al herkennen. Misschien kunnen ze de liederen al zingen, waardoor u meer tijd overhoudt om de musical in te studeren. Ten slotte geeft dit ook de mogelijkheid tot interactie met alle toeschouwers. Ouders, opa’s en oma’s kennen de muziek waardoor u ervoor zou kunnen kiezen, een nummer samen te zingen.

Een waardevolle boodschap

Een musical wordt pas echt speciaal en onvergetelijk wanneer het een speciale boodschap met zich meedraagt. Daarom zal iedere kerstmusical die wij aanbieden een waardevolle boodschap bezitten.

Waarom wij er zijn

Wat is nu mooier dan het jaar af te sluiten met een hartverwarmende kerstmusical. Zowel de kinderen als ouders, opa’s en oma’s kijken naar dit moment uit. Toch kunnen de kosten snel oplopen en dat begint al bij de aanschaf van een musical. Daar willen wij een verandering in brengen. Want wat het kerstkindje ons heeft geleerd in zijn leven, is juist het omzien naar elkaar en dat hoeft geen geld te kosten. Wij werken vanuit deze gedachten, door de kerstmusicals gratis te houden zodat iedereen de kerstboodschap mag horen.

Heeft u vragen of komt u er niet uit?

Wanneer u een vraag heeft of er niet uit komt, kunt u ons altijd bereiken via het contactformulier. Wij doen ons best om u binnen 24 uur te helpen.

Neem contact op

Aantal kinderen

Hoeveel kinderen doen er bij jullie mee aan de uitvoering van een kerstmusical?

Pin It on Pinterest